پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد

رئیس جمهور کلمبیا اظهارات ضد ایرانی وزیر دفاع خود را رد کرد

به دنبال مواضع ضدایرانی وزیر دفاع کلمبیا در سفر به سرزمین‌های اشغالی، رئیس جمهور این کشور بر حفظ روابط دیپلماتیک بوگوتا با تهران تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 09
کد خبر: ۱۰۸۹۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال اظهارات وزیر دفاع کلمبیا علیه ایران در سفرش به سرزمین‌های اشغالی که با انتقاداتی در داخل این کشور مواجه شده بود، «ایوان دوکه» رئیس جمهور این کشور این اظهارات را رد و بر حفظ روابط دیپلماتیک با ایران تاکید کرد.

براساس گزارش پایگاه خبری «اینفو بائه»، «دیگو مولانو» روز دوشنبه در سفرش به تل آویو که برای رایزنی درباره مسائل امنیتی صورت گرفته، مدعی شده بود که کلمبیا و اسرائیل دشمنان مشترکی دارند. وی مشخصا به ایران و حزب الله لبنان و اقدامات آن‌ها علیه تل آویو و همچنین حمایت از دولت ونزوئلا اشاره کرده بود.

مولانو در دیدار با بنی گانتز وزیر جنگ رژیم صهیوینستی با تاکید بر این موضوع خواستار افزایش توسعه همکاری‌های نظامی و تبادل اطلاعاتی میان دو طرف شد.

این گزارش در ادامه افزود، بعد از اظهارات وزیر دفاع کلمبیا، رئیس جمهور این کشور در اقدامی برای رد موضع وزیر دفاعش علیه ایران بر حفظ روابط دیپلماتیک میان تهران و بوگوتا تاکید کرد.

ایوان دوکه افزود: کلمبیا روابط خود را با تهران حفظ می‌کند، اما در عین حال درباره آنچه تهدید تروریستی نامیده می‌شود شفاف است و ما با هر کشوری که گفتگو‌های دیپلماتیک داریم نوع روابطشان را با برخی گروه‌ها که ممکن است سابقه تروریستی داشته باشند مورد بررسی و سوال قرار خواهیم داد.

«محمد علی ضیا» سفیر ایران در کلمبیا اخیرا در مصاحبه با رادیو «آر سی ان» کلمبیا گفته، این واقعیت که ایران «نیکلاس مادورو» را به عنوان رئیس جمهور ونزوئلا به رسمیت می‌شناسد هیچ خطری برای کلمبیا و آمریکای لاتین ندارد؛ چیزی که آمریکا به دنبال القای آن است.

وی افزود: برای ما مادورو رئیس جمهور رسمی ونزوئلا است و موضع کشور‌های دیگر برای عدم به رسمیت شناختن مادورو در ونزوئلا بی اعتبار است. ونزوئلا نیز مانند بسیاری از کشور‌های دیگر مشکلاتی دارد و این طبیعی است که برخی از مردم آن را دوست نداشته باشند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار